Milk2Heat Mts. Veneman

Vroomshoop

Maatschap Venemen is geen gasleiding meer nodig! 

Het melkveebedrijf van de Maatschap Veneman heeft hun bedrijfsverplaatsing naar de Tonnendijk in Vroomshoop voltooid! Familie Veneman bouwt aan een melkveestal, jongveestal, werktuigberging en een woning. De verschillende bedrijven van FH Loohuis B.V. moeten voor dit project zorgdragen voor het complete pakket diensten en producten, denk hierbij aan: 

BouMatic 2x14 melkstal, Alle installatiewerkzaamheden van zowel de melkveestal, jongveestal, werktuigenberging en de woning, Milk2Heat i.c.m. Mueller melkkoeling, Agrilight LED verlichting, Spinder Stalinrichting, Polem Silo’s en Vijzels en Vervaeke Windzeilen. 

Met bovenstaande producten en installaties is de familie Veneman klaar voor de toekomst! Dankzij de kracht van het complete pakket van Loohuis kunnen wij de familie Veneman ontzorgen tijdens bouwwerkzaamheden. Daarnaast is er een duurzame keuze gemaakt om de gasaansluiting niet te gebruiken, hiervoor is de Milk2Heat installatie een uitstekende uitkomt omdat deze de warmte uit de melk gebruikt voor het verwarmen van de woning en andere doeleinden in de stal. Ook de verlichting is energiezuinig uitgevoerd met Agrilight AgriLED armaturen.  

Bekijk hier meer foto's van het project

 

Bert Veneman

‘’We zijn erg blij dat we geen gasleiding benodigd zijn’’