OVER LOOHUIS AGRO NEUTRAAL

De agrarische sector verduurzaamt in een razendsnel tempo. Het heeft Installatiebedrijf FH Loohuis BV daarom doen besluiten om voor de veehouders een nieuw, jong en uniek onderdeel op te richten exclusief gericht op duurzaamheid. Dit heeft geleid tot het ontstaan van Loohuis Agro Neutraal. Het vakkundige en enthousiaste team wordt geleid door Bjorn Weghorst en gaat ervoor om voor elke agrariër een passende duurzame oplossing te realiseren. Daarbij moet de bedrijfszekerheid van uw installaties voorop staan. Betrouwbaar en probleemloos.

OVER BJORN

Voor elke agrariër een passende duurzame oplossing zoeken om energie te besparen maakt Loohuis Agro Neutraal sterk. Wij zijn volledig thuis in de specifieke problematiek van melkveehouders..

"Voor elke melkveehouder een op maat gemaakte duurzame oplossing realiseren, daar ga ik voor! "

BJORN WEGHORST

Feiten

  • Loohuis Agro Neutraal
  • 10 medewerkers
  • 2 vestigingen
  • 24/7 service dienst

Onze visie

Dankzij de 40 jaar ervaring welke Installatiebedrijf FH Loohuis BV heeft opgebouwd, zijn wij volledig thuis in de specifieke problematiek van rundveehouders, de varkenshouderij, pluimvee-, geiten- en de paardenhouderij. Onze technische know-how is steeds gekoppeld aan duurzaamheid, zodat energiebesparende installaties leiden tot kostenreducties. Daarbij moet de bedrijfszekerheid van uw installaties voorop staan. Betrouwbaar en probleemloos.